Держбюджет-2016 дозволить розпочати економічний розвиток і забезпечить обороноздатність держави, - Антон Геращенко (відео)
четвер, 24 грудня 2015, 13:23

Проект Державного бюджету на 2016 рік дозволить розпочати економічний розвиток України та зберегти при цьому обороноздатність держави.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт", секретар Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронного діяльності Антон Геращенко сьогодні у парламенті.

Він нагадав, що проект Держбюджету на 2016 рік – це спільна розробка коаліційного Уряду, в який входять міністри від усіх фракцій-учасниць парламентської коаліції.

"Цей бюджет є збалансованим. Він узгоджений із Міжнародним валютним фондом та відповідає тим потреба і можливостям України, які є на сьогодні", - підкреслив Геращенко.

"Я особисто за те, щоб податки знижувалися і в нас не було кредитів та боргів, проте, існує ситуація, в яку нас увігнала, по-перше, попередня влада, по-друге - військова агресія з боку Російської Федерації", - сказав народний депутат.

Крім того, парламентар повідомив, що за наполяганням депутатської фракції "Народний фронт" та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у проекті держбюджету на наступний рік передбачено підвищення заробітних плат для правоохоронних структур, зокрема, для поліцейських. За його словами, це необхідно для завершення успішно розпочатої реформи Національної поліції.

"Ми хочемо, щоб кожний поліцейський припинив брати хабарі і зміг дозволити собі жити за рахунок тієї заробітної плати, яку він отримує", - сказав він.

"Коли ми створимо нормальну систему правопорядку в країні, до нас підуть інвестиції. Коли суди почнуть судити чесно, а ми їх примусимо судити чесно, тоді в нас буде розвиватися бізнес і ми зможемо підняти зарплати для вчителів, лікарів та усіх бюджетників", - наголосив Антон Геращенко.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua