Держбюджет-2017 передбачає належне фінансування безпекового сектору, започатковане ще Урядом Яценюка, - Андрій Тетерук (відео)
четвер, 22 грудня 2016, 14:11

Найважливішим досягненням Державного бюджету на 2017 рік є збереження належного фінансування безпекового сектору в розмірі 5% ВВП, яке було започатковане ще Урядом Арсенія Яценюка.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт", член Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Андрій Тетерук в інтерв’ю журналістам.

Він наголосив, що під час розгляду проекту Державного бюджету на 2017 рік, який був ухвалений напередодні, всі процедурні моменти були дотримані.

"Я дуже задоволений, що ми прийняли бюджет силового блоку у розмірі 5% ВВП. Більше того, ми на Комітеті ВР з питань національної безпеки і оборони домоглися в якості державних гарантій додаткових 7 мільярдів гривень. Тобто, безпека нашої країни отримає гідне і належне фінансування, що мене повністю задовольняє", - заявив Андрій Тетерук.

При цьому перший заступник керівника фракції "Народний фронт" нагадав, що підтримка безпекового сектору  у розмірі 5% ВВП була започаткована ще Урядом Арсенія Яценюка, і те, що ця тенденція збереглася і на наступний рік, є, на його думку, дуже позитивним сигналом.

"Уряд Арсенія Яценюка започаткував це, розуміючи важливість розбудови наших Збройних Сил, Національної гвардії і Національної поліції, Служби зовнішньої розвідки – всіх, хто відповідає за безпеку нашої країни", - наголосив парламентар.

"Тому будемо сміливо дивитися у 2017 рік. І я більш ніж впевнений, що російська агресія зламає зуби об Україну", - додав Андрій Тетерук.

На його думку, без відновлення потужних Збройних Сил всі інші зусилля, в тому числі щодо реформ та розбудови економіки, є марними, оскільки у разі захоплення України все це може бути знищене окупантом.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua