Деякі депутати піаряться на Сході, щоб відволікти увагу від львівського сміття, - Ігор Лапін (відео)
середа, 8 лютого 2017, 11:18

Парламентаріям, які піаряться на блокаді Сходу України, варто було б зайнятися своїми прямими обов’язками – законотворчістю.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Ігор Лапін, виступаючи з парламентської трибуни.

"Сьогодні на тлі загострення ситуації на Сході багато наших колег почали в тому числі піаритись на моментах, що є дуже важливими для нашої держави", - сказав він.

"Хочу звернути увагу на так звану економічну блокаду. Я категорично проти торгівлі з окупантом, я категорично проти контрабанди, яка заходить на територію України не лише з Донецька та Луганська, а й зі Львова і Ягодина", - підкреслив Лапін.

Народний депутат звернув увагу на те, що право регулювати будь-які процеси в країні має виключно держава.

"Я розумію, для чого робиться потужна піар-акція – можливо, хочуть відволікти увагу від сміття у Львові, від дійсно нагальних потреб нашої армії", - наголосив він.

"Подивіться на броунівський рух, який відбувається в стінах парламенту, подивіться на кількість депутатів, які відвідують засідання Верховної Ради. Я закликаю: поговоріть зі своїми колегами. Нас люди обрали для того, щоб ми працювали тут, у парламенті, щоб ми приймали закони та контролювали, як вони виконуються", - підсумував Ігор Лапін.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua