Діаметрально різні заяви Юрія Луценка і Президента відверто дивують, - Андрій Помазанов
п’ятниця, 11 березня 2016, 17:46

Заклики деяких депутатів "Блоку Петра Порошенка" до відставки Кабміну суперечать позитивній оцінці діяльності Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, озвученій Президентом Петром Порошенком в інтерв'ю турецькому телеканалу TRT World. Це викликає подив у спостерігачів як в Україні, так і на Заході.

Про це заявив народний депутат від "Народного фронту" Андрій Помазанов.

"Зараз ми можемо спостерігати за тим, як депутати, що представляють фракцію "Блок Петра Порошенка", фактично спростовують слова свого лідера, Президента України, який дав позитивну оцінку діяльності Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, назвавши його реформатором і висловивши задоволення його відмінною роботою. Вочевидь, заяви деяких нардепів від БПП з критикою на адресу Уряду і вимогами відставки його керівництва свідчать про погану дисципліну в президентській політсилі. Депутати чомусь не слухають заяви власного лідера", - наголосив він.

"Зокрема, голова фракції БПП Юрій Луценко мав би уважно почитати свіже інтерв’ю Президента Петра Порошенка і зробити відповідні висновки. Якщо він не погоджується з позицією Президента, то йому варто публічно заявити про незгоду. Сподіваюся, у БПП все гаразд зі свободою слова", - додав Андрій Помазанов.

Як відомо, Президент Петро Порошенко в інтерв'ю турецькому телеканалу TRT World заявив, що вважає Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка реформатором.

"У мене фантастичні особисті відносини з Прем'єр-міністром. Я вважаю, що він - реформатор, я вважаю, що він робить відмінну роботу", - сказав Порошенко.

Водночас голова фракції БПП Юрій Луценко заявив про необхідність відставки очільника Уряду.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua