Дипломатична роль народних депутатів під час гібридної інформаційної війни важлива, – Наталія Кацер-Бучковська
четвер, 1 листопада 2018, 15:16

Під час ведення гібридної війни дуже важливою є дипломатична роль парламентаріїв.

Про це сказала народний депутат фракції "Народний фронт" Наталія Кацер-Бучковська під час візиту на Тернопільщину, повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Наталія Кацер-Бучковська наголосила, що парламентарії виконують дипломатичну функцію, представляючи державу за кордоном.

"Важливо, коли ведеться гібридна та інформаційна війна, наша роль, депутатів, – вести переговори, переконувати, що Україна є надійним партнером, для прикладу, в тому ж транспортуванні газу", – зазначила представник "Народного фронту".

Наталія Кацер-Бучковська також поспілкувалася з місцевою молоддю, оскільки бачить перспективу в залученні її до політичного життя країни, та відзначила зміни, які відбулися в містах України протягом останніх кількох років.

"За чотири роки змінилося багато не тільки на Тернопільщині, звідки я родом, а й загалом в державі. Передусім, змінилася свідомість українців. Водночас, проїжджаючи невеликими містами України, бачу, як змінюється інфраструктура, помітний розвиток", – заявила вона.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua