Диверсійним атакам на склади з боєприпасами потрібно покласти край, - Юрій Береза
середа, 27 вересня 2017, 15:01

Ганебній практиці диверсійно-терористичних атак на склади з боєприпасами потрібно покласти край.

Про це написав член фракції "Народний фронт", учасник АТО Юрій Береза на своїй сторінці у Facebook.

"Сватово, Балаклея, Богданівка. Це символи халатності, саботажу та зради, до яких вчора долучилася ще й Калинівка. Але просто в чергове констатувати цей факт замало. Повинні сісти генерали", - наголосив він.

"За протипожежну безпеку в ЗСУ відповідає Начальник Генерального штабу України. Вибухи в Калинівці - це відставка Муженка. І це, як мінімум. Місце Начальника Генштабу повинен зайняти молодий, відповідальний офіцер", - підкреслив Береза.

Крім того, на його думку, повинні бути порушені кримінальні справи проти генералів Генштабу, що відповідають за збереження боєприпасів, а також проведене негайне засідання Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони щодо підготовки пропозицій для РНБО з посилення заходів безпеки в зоні відповідальності ЗС України.

"Ганебній практиці диверсійно-терористичних атак на склади з боєприпасами потрібно покласти край. Чи ми забули, що живемо у воюючій країні? Чи в нас бездонний бюджет, щоб дозволяти ворожій агентурі знищувати склади? Або армійським функціонерам підпалами замітати сліди навіть не крадіжок, а справжнього мародерства?", - заявив Юрій Береза.

"Ключове завдання п’ятої колони – не допустити поставок до України летальної зброї з США. Завдяки псевдопатріотичним генералам, колаборанти майже у цілі. І якщо справу знов спустять на гальмах та призначать «стрілочників», ми програємо цю війну", - резюмував він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua