Діяльністю Медведчука повинні зайнятися правоохоронні органи, а не вигадані кілери, - Сергій Висоцький
середа, 15 листопада 2017, 20:18

Зайнятися діяльністю Віктора Медведчука повинні не вигадані кілери, а цілком реальні українські правоохоронні органи.

Так представник фракції “Народний фронт” Сергій Висоцький відповів на звинувачення у нібито підготовці ним замаху на кума Путіна Віктора Медведчука, які пролунали з боку представника фракції “Опозиційний блок”, заступника голови партії Медведчука “Український вибір” Василя Німченка під час засідання Комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики.

На комітеті розглядався, зокрема, інцидент з ознаками перешкоджання журналістській діяльності Михайла Ткача і оператора Кирила Лазаревича з боку охорони Віктора Медведчука, що стався ввечері 7 листопада 2017 року біля VIP-терміналу аеропорту “Київ”.

Під час свого виступу соратник Медведчука нардеп Німченко намагався подати цей інцидент “як втручання в приватне життя особи”. У зв’язку з цим він також заявив, що “протягом останніх трьох років було здійснено кілька підпалів офісу, де перебував Медведчук”. На його думку, інцидент в аеропорту – це “ланка одного ланцюжка”.

“На сьогоднішній день розглядаються кримінальні справи, в тому числі, підготовка вбивства. І тут сидить один, який причетний до цієї справи. І це зареєстровано, і порушена кримінальна справа. Я скажу - це пан Висоцький”, - заявив народний депутат Німченко.

У свою чергу Сергій Висоцький наголосив, що має намір звернутися до суду з приводу таких брехливих звинувачень.

“Я хочу попросити, щоб цей момент щодо мене був зафіксований, щоб секретаріат Комітету зберіг стенограму цього засідання, передав аудіо і відео мені. І ми будемо з’ясовувати з паном Німченком - чи я кілер, чи ні - вже у судовому порядку”, - заявив представник фракції “Народний фронт”.

Крім того, Сергій Висоцький звернувся до присутніх на засіданні представників правоохоронних органів з проханням зафіксувати той факт, що “своїм виступом Василь Німченко фактично підтвердив, що напад на журналістів здійснювався саме охороною  Медведчука”.

“Ні для кого не є секретом, що пан Медведчук є кумом Путіна, він фактично представляє в Україні інтереси як Кремля, так і російського бізнесу.  Це підтверджено великою кількістю, в тому числі, журналістських матеріалів. Тому зайнятися діяльністю Віктора Медведчука повинні не вигадані кілери, а цілком реальні українські правоохоронні органи”, - наголосив представник "Народного фронту".

Сергій Висоцький також висловив подив з приводу того, що “українські спеціальні служби третій рік ніяк не реагують на безкінечні ознаки антиукраїнської діяльності Медведчука”.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua