Для президента вкрай важливо об’єднати все суспільство у боротьбі за незалежність - Арсеній Яценюк
п’ятниця, 2 квітня 2021, 23:55

«Зараз для президента вкрай важливо об’єднати всіх: підтримати добровольців, українські Збройні Сили, волонтерів - об’єднати все суспільство задля того, щоби вся українська держава боронила свою незалежність», - наголосив прем'єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у програмі «Свобода слова Савіка Шустера» на телеканалі «Україна».

Арсеній Яценюк зазначив, що у президента Зеленського «пройшла трансформація поглядів»: «Коли Зеленський став президентом у 2019 році, він сподівався, в силу різних причин, що можна сісти і про щось домовитися з Путіним. Але протягом двох років він усвідомив, що з Путіним домовитися неможливо».

«Він зрозумів, що ніякі домовленості з Путіним неможливі, що Путін може домовитися тільки про одне – про капітуляцію України. Він (президент Зеленський – ред.) чудово усвідомлює, що як президент на це не може піти, а український народ це ніколи не дасть можливості зробити», - наголосив лідер НФ. 

Арсеній Яценюк також підкреслив важливість єдності з ЄС. Він назвав поганим сигналом те, що «Путін добився можливості мати окрему розмову без президента Зеленського з канцлером Меркель і президентом Франції»: «Ці сигнали підривають єдність ще й в самому Європейському Союзі».

«Було би вкрай правильно, якби так само швидко була організована зустріч з ініціативи наших французьких і німецьких друзів і партнерів разом з президентом Зеленським, і, наприклад, з президентом ЄС, який би прийняв участь у такій дискусії. Щоби продемонструвати всьому світу, що Україна має всецілу підтримку», - наголосив Арсеній Яценюк.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua