Для ухвалення закону про конфіскацію грошей Януковича варто блокувати не лише трибуну, а й аеропорти, - Вадим Кривенко
середа, 15 червня 2016, 14:44

Фракція "Народний фронт" заради ухвалення закону про спецконфіскацію активів Януковича готова ініціювати блокування не лише парламентської трибуни, а й аеропорту, щоб депутати не змогли вилетіти до Франці на футбольний матч.

Про це заявив народний депутат Вадим Кривенко у коментарі журналістам.

"Нас часто питають, чи блокуватимемо ми трибуну у разі, якщо не буде позитивного голосування щодо закону про спецконфіскацію. Ми будемо радитися і, можливо, блокуватимемо не лише парламентську трибуну, а й київські аеропорти, оскільки з’явилася інформація, що понад 60 народних депутатів збираються завтра після обіду вилетіти до Франції на футбольний матч "Україна – Північна Ірландія", - сказав він.

"Ми розуміємо, що підтримка національної збірної з футболу - це доволі важливо, але зміцнення обороноздатності - не менш важливе питання", - наголосив Кривенко.

Він додав, що депутати повинні в робочий час працювати, "а вболівати за збірну можна в Києві перед телевізором".

"Фракція "Народний фронт" домагатиметься прийняття закону про спецконфіскацію завтра всіма можливими способами", - підкреслив Вадим Кривенко.

Він нагадав, що у четвер на пленарному засіданні розглядатиметься оновлена версія закону про спецконфіскацію, яка ставить на меті конфіскувати й передати до державного бюджету України акумульовані Януковичем та його оточенням активи.

"Ці кошти мають піти на потреби національної безпеки та оборони, фінансування армії та державного оборонного замовлення. "Народний фронт" неодноразово заявляв, що він наполягатиме на розгляді цього законопроекту завтра, що буде домагатися позитивного голосування по цьому документу всіма можливими парламентськими методами", - підсумував Кривенко.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua