Для України надзвичайно важливо мати політичну та економічну стабільність, - Арсеній Яценюк на зустрічі зі спікерами парламентів держав Північної Європи та Балтії (відео)
понеділок, 1 лютого 2016, 19:06

У понеділок, 1 лютого, Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк зустрівся з делегацією спікерів парламентів держав Північної Європи та Балтії.

Арсеній Яценюк висловив вдячність за зусилля Данії, Естонії, Литви, Латвії, Ісландії, Норвегії, Фінляндії та Швеції, спікери Парламентів яких увійшли до делегації, за підтримку територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України: «Ми дуже цінуємо вашу стійку позицію проти російської агресії».

Глава Уряду України висловив вдячність Парламентам країн-членів ЄС за ратифікацію Угоди про асоціацію та ЗВТ між Україною та ЄС, а країн - не членів ЄС – «за дипломатичну та економічну підтримку економічних реформ в Україні та боротьбу країни за нашу свободу і незалежність».

Він наголосив на важливості міжпарламентської співпраці між країнами Північної Європи та Балтії й України: «Це найліпший шлях передати кращі практики ваших країн в Україну і навпаки».

«Для України надзвичайно важливо мати політичну та економічну стабільність.  І політична стабільність закладається в першу чергу в Парламенті – між фракціями коаліції», - наголосив Глава Уряду України.

Арсеній Яценюк звернувся до  спікерів парламентів держав Північної Європи та Балтії провести окремі зустрічі з усіма фракціями коаліції та народними депутатами, аби переконати українських законодавців слідувати дуже швидкому шляху реформ і далі ухвалювати закони, необхідні для виконання усіх критеріїв, аби зробити Україну заможною та успішною».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua