Для України вступ у НАТО є стратегічним завданням, - Андрій Парубій
понеділок, 29 травня 2017, 14:50

Розпочався дводенний офіційний візит Голови Верховної Ради, представника "Народного фронту" Андрія Парубія до Грузії.

Голова Верховної Ради взяв участь у тристоронній зустрічі в рамках засідання Парламентської асамблеї НАТО у Тбілісі з Президентом ПА НАТО Паоло Аллі та Головою Парламенту Грузії Іраклієм Кобахідзе, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

На початку зустрічі спікер українського парламенту зазначив, що востаннє був у Грузії у 2008 році, коли розпочалася російська агресія проти Грузії.

Андрій Парубій також звернувся до Паоло Аллі з проханням розглянути можливість проведення однієї з наступних сесій Парламентської Асамблеї НАТО у Києві.

Він також розповів про перебіг бойових дій на Донбасі, зокрема, про посилення обстрілів по українських позиціях з боку російських окупантів, та відзначив, що Росія накопичує зброю у Криму.

"Ми вважаємо, що це загроза не лише для регіону, але і для всього світу. Тому солідарність всього світу дуже важлива", - зазначив Андрій Парубій.

Голова Українського парламенту запросив Голову Парламенту Грузії відвідати Київ третього липня та взяти участь в урочистостях з нагоди 20-ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та Організацією Північно-Атлантичного договору.

"Я переконаний, що наша співпраця з НАТО і Грузією будуть тільки посилюватися",- заначив Андрій Парубій.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua