Зеленский повинен боротися з путіним, а не воювати зі всіма всередині країни, - Арсеній Яценюк
понеділок, 20 грудня 2021, 23:10

Зараз для Зеленського найважливішим має бути українська армія, а не створювати всередині фронти. “Володимире Олександровичу, ви повинні воювати тільки з Росією. Ви воюєте з усіма всередині країни, зовні країни, а треба воювати тільки з Путіним”, - наголосив Прем'єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк

Володимир Зеленський, підкреслив Арсеній Яценюк, повинен був би посадити всіх своїх опонентів за стіл і “сказати, що країна зараз в реальній небезпеці, і він запрошує всіх своїх опонентів, всіх друзів, всіх, кому небайдужа Україна, би всі об’єдналися і показали, що всі єдині”.

До такого альянсу, наголосив Арсеній Яценюк, має бути запрошено і всю опозицію, і владу з парламенту, і позапарламентські політичні сили, а також інтелігенцію, Раду церков: “І оце повинна бути зараз його основна робота. Армія, внутрішня єдність і зовнішня єдність на зовнішньому фронті з нашими союзниками. Він би отримав таку внутрішню енергію всередині країни, визнання і сприйняття зовні країни ”.

“Ось це - серйозний сигнал Путіну. Що є єдність і на Заході, і всередині. Але він робить все з точністю до навпаки”, - підкреслив він.

Арсеній Яценюк зазначив, що за останні два роки Володимир Зеленський “інфікувався вірусом влади”: “Він став переживати за те, що він втратить владу. Володимире Олександровичу, я вам зі свого досвіду точно можу сказати, що ви її втратите. Тільки можна це зробити достойно, а можна так, що історія нехорошу картинку щодо вас намалює”.

“Відкладіть питання вашої влади, внутрішньої боротьби з усіма, вашого особистого рейтингу. Це зараз нічого не вартує, це нуль, це пустота. Для вас ключове повинно бути – це коли ви на Євангеліє руку поклали і брали присягу на вірність українській державі. Ваше завдання сьогодні – зберегти державу. Не шукати ворогів усередині”, - звернувся Арсеній Яценюк до президента.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua