Для звільнення тимчасово окупованих територій України треба об’єднати військові та дипломатичні зусилля, - Вадим Кривенко (відео)
середа, 28 грудня 2016, 14:47

Для поступу України вперед у питанні звільнення тимчасово окупованих територій необхідно: далі посилювати обороноздатність нашої держави та розбудову армії, продовжувати комплекс дипломатичних зусиль та мати підтримку українського народу щодо цього процесу.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Вадим Кривенко в ефірі одного з телеканалів.

Він також нагадав нещодавні слова Секретаря РНБО, представника політичної партії  «Народний фронт» Олександра Турчинова, який заявив, що від початку війни «2016-й став першим роком, коли ми не втратили жодного метра своєї території», а на певних напрямках ми посилили свої позиції.

«Це був той рік, коли наші Збройні Сили, Національна гвардія чітко показали, що вони здатні відбити будь-яку атаку, навіть якщо вона підкріплена російськими кадровими військовими, як це було. Це дуже важливо. Це такий меседж, який ми дали всьому світу, що ми можемо самі постояти за себе. Це меседж, який ми дали Росії, що ми більше не будемо відступати на провокації і не будемо прикривати свої відступи якимись процесами, перемовинами тощо. Це чітка позиція, чіткий меседж. І ми починаємо новий рік з позиції «Ні кроку назад!», - наголосив народний депутат.

Водночас він зауважив, що для того, щоб у наступному році Україна та українська армія зробили крок вперед, необхідно виконати низку передумов. За словами Вадима Кривенка, перша така передумова – це посилення обороноздатності нашої держави.

«Якщо ми будемо в силі робити те, що ми зараз зробили на Світлодарській дузі – відбили атаку і вирівняли наші позиції – то ми можемо говорити про те, що крок за кроком ми підемо вперед. А для цього, якщо ми хочемо, щоб ми від оборони переходили до наступу хоча б на метр, нам потрібно і далі розбудовувати наші Збройні Сили», - підкреслив  представник фракції «Народний фронт».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua