Дмитро Сторожук: Кожен міністр має прозвітувати про свою роботу (відео)
субота, 28 листопада 2015, 11:26

Фракція "Народний фронт" виступає за звіт кожного міністра у парламенті про виконану роботу за рік.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", член Комітету з питань правової політики та правосуддя Дмитро Сторожук.

"Ми чітко заявили, що маємо оцінити роботу кожного міністра Уряду. Я хочу нагадати, що від "Народного фронту" у нас усього три міністри, а Уряд є коаліційний і там є представники інших сил, тому це спільна відповідальність, а не лише нашої політичної сили", - сказав Сторожук.

"Якщо за результатами звіту кожного окремого міністерства його керівник не справиться, то він може бути знятий з цієї посади”, - додав народний депутат.

Представник "Народного фронту" нагадав також про необхідність зайнятися доукомплектацією Уряду, де наразі є 5 вакантних посад. 

"Це є відповідальність не лише Уряду та парламенту, а й президентської вертикалі. Тобто, це відповідальність абсолютно усіх. Можна багато сперечатися, хто що зробив або ні, але у парламенті зараз знаходиться 300 урядових законопроектів на виконання коаліційної угоди, які ще не було розглянуто, тому маємо ставити питання і до себе", - сказав Дмитро Сторожук.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua