До повного виконання Мінських домовленостей "Народний фронт" не починатиме розмови щодо особливого статусу Донбасу, - Леонід Ємець (відео)
четвер, 15 вересня 2016, 16:09

Фракція "Народний фронт" розглядатиме можливість надання особливого статусу Донбасу лише після повного виконання Мінських домовленостей.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Леонід Ємець в ефірі "5 каналу".

"Повідомляю вам офіційну позицію. Поки не буде виконано не лише пункт щодо безпеки, а й пункт щодо обміну полоненими, контролю Україною над українсько-російським кордоном, поки українська влада не повернеться на захоплені території, допоки Україна не відновить на них верховенство прав людини й верховенство територіальної цілісності нашої країни, допоки не звільнить окуповану територію як від іноземних військ, так і від терористів місцевого походження, - і це наша вимога щодо поетапного виконання Мінських домовленостей, – "Народний фронт" навіть не починатиме розмови щодо розгляду особливого статусу Донбасу", - наголосив Леонід Ємець.

Він нагадав, що "Народний фронт" є другою за чисельністю фракцією в парламенті, яка нараховує 80 депутатів і "сьогодні ситуація склалася так, що без "Народного фронту" жодне рішення в цьому парламенті не може бути прийняте", - підкреслив народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua