До всіх змін треба підходити зважено і з розумом, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 17 жовтня 2017, 14:00

Фракція "Народний фронт" завжди виступала за зняття недоторканності, за відкриті виборчі списки і за якісне антикорупційне судочинство.

Про це з трибуни парламенту наголосив керівник фракції Максим Бурбак.

"Фракція "Народний фронт", наша політична сила всіляко підтримує зняття недоторканності з народних депутатів і суддів. Ми підтримуємо вибори за відкритими списками і виступаємо за якісне антикорупційне судочинство. Про всі ці норми ми неодноразово наголошували і доводили своїми діями", - наголосив Бурбак.

"Ми вітаємо, що Президент вніс до парламенту новий законопроект про зняття недоторканності, але цей законопроект  повинен пройти повну процедуру відповідно до регламенту",  - сказав керівник фракції.

Він також зазначив, що "Народний фронт" виступає за якісне антикорупційне судочинство і неодноразово пропонував створити робочу групу і напрацювати новий законопроект. Окрім того Максим Бурбак наголосив, що "Народний фронт" завжди відстоював відкриті списки у виборчому законодавстві.

"Зараз у парламенті 5 законопроектів про вибори за відкритими списками. Але потрібен один і якісний законопроект",  -  наголосив він.

За словами керівника фракції, до всіх цих змін треба підходити зважено і з холодним розумом. Тому фракція "Народний фронт" наполягає на роботі парламенту згідно порядку денного і розглянути медичну реформу та розпочати бюджетний процес.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua