Добровольці створили передумови для становлення нової, незалежної, самостійної української держави, – Юрій Береза (відео)
четвер, 14 березня 2019, 13:39

Добровольці та волонтери на початку 2014 року створили передумови для становлення нової, незалежної, самостійної української держави.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Юрій Береза під час виступу з парламентської трибуни.

Він привітав усіх з Днем українського добровольця, який відзначають сьогодні.

"Шановні колеги, шановні брати і сестри, шановні добровольці, шановні волонтери! Всі ті, хто в 2013 – на Майдані, в 2014 – з Майдану на війну, кращі представники української нації, кращі представники української держави взяли в руки зброю та почали плекати перемогу", – звернувся народний депутат до добровольців.

"Мій виступ буде присвячений українським добровольцям. Не випадково, що нечисть, про яку говорив Голова Верховної Ради, ота п’ята колона, зараз відсутня в залі – це нормально", – зазначив він.

"Коли держава була як руїна, коли вже східний звір думав, що він прийде й забере все так, як забрав Крим, прийде й почне диктувати свої умови про створення нової імперії – вийшли добровольці. Вони зробили те, чого не змогли зробити державні установи – захистили країну, іноді навіть ціною свого життя та здоров’я", – заявив представник "Народного фронту".

"Але вони стали й зробили. І не просто зробили – вони створили передумови для створення все ж таки нової, незалежної, самостійної української держави", – наголосив народний депутат.

"Честь і хвала всім українським добровольцям та волонтерам! Не має значення, чи це – дівчина, яка шила або збирала, або передавала малюнки українським воїнам на передову, чи це – підприємець, який віддавав свої статки для того, щоб воїн був одягнений та взутий, чи це – бабуся, яка віддавала свою пенсію. Всі ви – великі українці", – зазначив він.

Народний депутат також повідомив, що напередодні під час засідання контактної групи з мирного врегулювання на сході України було висунуто вимогу, що виконання Мінських домовленостей – це повернення Криму.

"І інших варіантів для імперії немає. Крим буде українським. Він буде українсько-татарським - таким, яким він є і має бути. Московського чобота там не буде", – резюмував Юрій Береза.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua