Добровольці, які віддали життя за Україну, назавжди залишаться у пам’яті майбутніх поколінь, - Юрій Береза (відео)
середа, 14 березня 2018, 13:13

Жертва, яку принесли добровольці ціною власного життя, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України, назавжди залишиться у пам’яті українського народу.

На цьому наголосив заступник керівника фракції «Народний фронт» Юрій Береза під час брифінгу у Верховній Раді, присвяченому Дню українських добровольців.

«Я хочу звернутися до родин тих українських добровольців, які загинули починаючи з 2014 року, і сказати їм: те, що загинули ваші близькі, віддавши життя за Україну, ці жертви недарма, вони ніколи не будуть забуті новітніми поколіннями українців», - сказав він.

«Це стосується всіх абсолютно підрозділів: майданівців, які пішли в добровольчі батальйони, воїнів Збройних Сил України, працівників Служби Безпеки та Міністерства внутрішніх справ, які залишились вірними присязі, абсолютно всіх!», - наголосив Юрій Береза.

Народний депутат пригадав, що у 2014 році роль добровольчого руху була дуже важливою на той час.

«Я хочу зняти капелюха перед тими добровольцями, які за добу, прийшовши до військкомату, подавши заяву, фактично, стали бійцями. І вже за місяць цей батальйон взяв участь у звільнені, в тому числі і міста Маріуполь», - розповів Береза.

«Дорогі добровольці, я зичу вам здоров’я, в першу чергу, щастя вашим родинам. І найголовніше, - щоб на нашу землю прийшла перемога, коли ми повернемо всі свої історичні землі, коли ми повернемо українські Крим і Донбас!», - підсумував заступник керівника фракції «Народний фронт».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua