Дорожній фонд закладе підвалини для відновлення автошляхів, - Володимир Омелян
четвер, 17 листопада 2016, 19:31

Ухваленням законопроектів, які передбачають створення Державного дорожнього фонду, ми закладаємо підвалини для відновлення наших автошляхів України.

Про це заявив міністр інфраструктури, представник партії "Народний фронт" Володимир Омелян, коментуючи сьогоднішні рішення Верховної Ради.

«Ми зараз створюємо нову реальність. Щойно в парламенті було проголосовано Закон про Дорожній фонд, і ми віримо, що саме цей інструмент закладе підвалини для системної роботи і відновлення наших автошляхів», - заявив він.

«Я хотів би подякувати моїй команді, а також колишньому міністру Андрію Пивоварському, що працював в Уряді Арсенія Яценюка, та заклав підвалини цього важливого для країни кроку ще в минулому році», - наголосив Володимир Омелян.

За словами міністра, першочерговим є чітке бачення, стратегія розвитку країни: «Заснуванням Дорожнього фонду ми створюємо додаткові робочі місця, ми запроваджуємо прозорий процес витрачання державних коштів.  Я вірю, що в нас все вийде. Сьогоднішня перемога є яскравим свідчення того, що коли люди об’єднуються навколо результату, вони його досягають».

Під час сьогоднішнього засідання Верховна Рада ухвалила у другому читанні та в цілому два проекти закону, які передбачають створення Державного дорожнього фонду України. Зокрема, за законопроекти №4014а та №4015а проголосували 248 та 235 народних депутатів відповідно.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua