Арсеній Яценюк: Досвід добровольців має бути переданий новій поліції, КОРДу та Нацгвардії (відео)
п’ятниця, 7 серпня 2015, 15:53

Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк закликав бійців добровольчих батальйонів взяти участь в конкурсах на посади нового керівництва національної поліції та до поліцейського спецназу - Корпусу оперативно-раптової дії. Про це Глава Уряду сказав під час зустрічі з працівниками підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення УМВС України в п’ятницю, 7 серпня.

Він підкреслив, що «ще дуже далеко до того, аби в Україні запанував мир, адже Росія не бажає виконувати Мінські угоди»: «Шлях до миру можливий тільки через сильні Збройні Сили, сильну Національну гвардію, які захистять країну».

Прем’єр-міністр наголосив на важливості того, аби «неймовірний військовий досвід і неймовірні людські якості» бійців були передані до нової української поліції, Національної гвардії, Корпусу оперативно-раптової дії - поліцейський спецназ: «Ви зараз дуже потрібні для країни, щоб сформувати в Україні нову правоохоронну систему, сильну Національну гвардію і сильні Збройні Сили. Кожен, хто має цей досвід, повинен передати його в нове життя».

Арсеній Яценюк підкреслив, що розпочалися конкурси на посади нового керівництва національної поліції, створюється Корпус оперативно-раптової дії.

Лідер «Народного фронту» звернувся до бійців взяти участь у таких конкурсах: «Ті, хто пройдуть  відповідні тести, - а в мене немає жодних сумнівів, що ви пройдете їх, адже ви пройшли тест життям, - очолять відповідні підрозділи і далі розвиватимуть нашу країну, будуть забезпечувати мир, порядок і злагоду в нашій країні».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua