"Дружні" жести купки європейських путінофілів не завадять подальшій інтеграції України з ЄС і НАТО, – Михайло Хміль
четвер, 28 квітня 2016, 16:24

Резолюція, прийнята купкою політичних союзників російського президента Володимира Путіна у французькому парламенті, не є позицією Франції і французького народу.

Про це заявив народний депутат, член фракції "Народний фронт" Михайло Хміль.

"Я дізнався про цю новину за кордоном, коли якраз займався просуванням нашої держави до Європи, на Днях України в Словаччині. Тут теж думають, що це виключно пропагандистський вибрик Москви. Насправді за це рекомендаційне рішення проголосувало менше 10% від загальної кількості депутатів Національних зборів Франції. Водночас, цей факт буде широко тиражуватися московською пропагандою", - зазначив Хміль.

"Немає жодних сумнівів, що санкції проти путінської Росії повинні бути продовжені до повного припинення збройної агресії, звільнення українських територій і відшкодування Росією збитків нашій державі. А "друзям" Кремля у Європі хочу передати, що їхнє пособництво Путіну не завадить руху України до Європейського Союзу і НАТО", - наголосив народний депутат.

Як відомо, ініціатором "прокремлівської" резолюції виступив представник групи "республіканці" у Національній асамблеї Франції Тьєррі Маріані. Він є співголовою "Асоціації франко-російський діалог". У липні 2015 року, порушуючи законну заборону, Тьєррі Маріані на чолі групи французьких парламентаріїв відвідував анексований Крим. Результатом цієї поїздки стало зняття Маріані з посади віце-президента групи Європейської народної партії в ПАРЄ.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua