Енергетичний фактор є одним з центральних в питаннях екології та зміни клімату, - Наталія Кацер-Бучковська в ООН
четвер, 16 листопада 2017, 14:01

Народний депутат фракції “Народний фронт”, член Комітету ВР з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Наталія Кацер-Бучковська взяла участь у Конференції Організації Об’єднаних Націй зі зміни клімату, яка відбулася 14-16 листопада ц.р. у місті Бонн, Німеччина.

Офіційну делегацію від України очолив міністр екології та природних ресурсів, представник політичної партії “Народний фронт” Остап Семерак.

Так, Наталія Кацер-Бучковська під час візиту до наймасштабнішої глобальної конференції з питань зміни клімату зазначила важливість енергетичного фактору для подолання існуючої проблеми.

 “Кіотський протокол і Паризька угода не залишають поза фокусом уваги необхідність правильного підходу до енергетики, тому доповіді з практики енергетичного транзиту країн, що розвиваються, а також актуальність проблеми зменшення викидів CO2 та фінансування “зелених” проектів довели, що досвід ООН можна і необхідно застосовувати при побудові внутрішньої та зовнішньої енергетичної політики України”, - наголосила парламентар.

За її словами, зміна клімату давно стала топовою темою зустрічей світових лідерів, учасників глобальних самітів тощо. Цьогоріч Конференцію відвідали багато провідних фахівців з кліматичних питань, а також світові лідери, серед яких були Президент Франції Еммануель Макрон та Канцлер Німеччини Ангела Меркель.

На порядку денному Конференції: заходи, присвячені досвіду тристоронньої співпраці в галузі відновлюваних джерел енергії, виконання Цілей сталого розвитку ООН, залучення інвестицій для сприяння здійсненню цілей використання поновлюваних джерел енергії та офіційний прийом з нагоди 25-річчя підписання Рамкової конвенції ООН про зміну клімату.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua