Фейкомети Медведчука ведуть методичну роботу проти Арсенія Яценюка - прес-секретар
четвер, 17 вересня 2020, 20:55

На телеканалі Медведчука псевдоексперт повторив уже неодноразово викриту в суді брехню про Арсенія Яценюка: «Це очевидне підтвердження авторства цинічних фейків проти прем’єр-міністра України, який проводив прозахідний курс і керував урядом у гарячу фазу російської агресії», - написала у своєму Facebook прес-секретар політика Ольга Лаппо.

Сьогодні на одному з каналів Медведчука Валентин Землянський повторив брехню про «мільярд доларів» і «Маямі» Арсенія Яценюка, зазначила вона: «Тупу брехню, яка вже неодноразово була викрита у судових рішеннях. А ті, хто її поширював, змушені були визнати, що брехали».

«Валентин Землянський - один з так званих псевдоекспертів, яких кум Путіна Медведчук наплодив десятками в Україні з прямим доступом до своїх телеканалів, щоб вони вели підривну роботу проти України в інтересах  ОПЗЖ (читай - Росії)», - написала вона.

Черговий випад проти Арсенія Яценюка – це частина цієї методичної роботи, наголосила прес-секретар: «Це очевидне підтвердження авторства цинічних фейків проти прем’єр-міністра України, який проводив прозахідний курс і керував урядом у гарячу фазу російської агресії».

Ольга Лаппо нагадала, що так звані блогери  Михайло Шнайдер, Ірина Угрюмова, Олег Торгало та інші вже відповіли за подібну брехню в судах.

«Свого часу відповідати доведеться й іншим фейкометам. З числа найманців Медведчука», - написала вона.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua