Фігуранти «амбарної книги» Партії регіонів мають понести кримінальну відповідальність, - Леонід Ємець (відео)
субота, 4 червня 2016, 10:34

Для фігурантів «амбарної книги» Партії регіонів має наступити не політична, а кримінальна відповідальність.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Леонід Ємець в ефірі телеканалу «3S TV».

«Це кримінальна відповідальність, бо цифра в 2 мільярди доларів – ніхто ж не повірить у те, що меценати з Партії регіонів з власної кишені витягли ці гроші, щоб витратити їх на потреби власної партії – ці гроші було вкрадено з бюджету, вкрадено в українських громадян», - сказав народний депутат.

«Це означає, що за цим документом стоять організатори, виконавці, розподільники, отримувачі – злочинне угруповання», - додав він.

За словами представника «Народного фронту», сьогодні завдання українських правоохоронних органів, маючи такі прямі докази, це розслідувати.

«Це є справою честі. А допомогти їм має публічність цього процесу. І я, разом з нашими депутатами, вимагатиму аби матеріали, які є у справі, були оприлюднені, оскільки лише це є гарантією того, що справу буде розслідувано й доведено до кінця», - заявив Леонід Ємець.

Він висловив думку, що дані, які фігурують в оприлюднених матеріалах, є не фейковими, а справжніми.

«Бо якби хотіли лише створити видимість процесу, там не було б настільки детальної інформації. А ми там бачимо почерк, особисті підписи й дати», - пояснив народний депутат.

«Слідчий має призначити графологічну експертизу, визначити автентичність підписів, і потім рухатись далі, розвиваючи справу. Бази для розслідування й початку кримінального провадження достатньо», - резюмував Ємець.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua