Фінансування безпеки та соціальний розвиток держави – пріоритети «Народного фронту» на п’яту сесію, - Сергій Пашинський (відео)
понеділок, 5 вересня 2016, 20:40

Фракція «Народний фронт» наполягатиме на ухваленні законопроектів щодо дофінансування сегменту безпеки, передусім Збройних Сил України, а також щодо соціального розвитку нашої держави.

Про це заявив заступник керівника фракції «Народний фронт», голова Комітету ВР з питань оборони і національної безпеки Сергій Пашинський сьогодні в інтерв’ю журналістам, коментуючи плани щодо законодавчих ініціатив фракції під час п’ятої сесії парламенту.

«Завтра фракція заявить свою позицію: це і питання дофінансування армії, це і питання  дофінансування сегменту безпеки, це і питання спецконфіскації активів Януковича, з яких, фактично, фінансуються підривні телеканали; також ще багато питань соціального розвитку нашої держави», -  наголосив він.

Сергій Пашинський також повідомив, що фракція «Народний фронт» ухвалила рішення наполягати: з 50 млрд грн коштів Януковича, арештованих Генеральною прокуратурою в «Ощадбанку», половину направити на оборону та національну безпеку, а половину – на соціальну підтримку найбідніших верств населення. 

«Ми послідовно і чітко будемо це імплементовувати», - резюмував Сергій Пашинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua