Формула "Роттердам плюс" має бути переглянута, - Наталія Кацер-Бучковська (відео)
п’ятниця, 8 липня 2016, 12:12

Формула обчислення тарифу на вугілля "Роттердам плюс" викликає питання в усіх галузевих експертів і має бути переглянута.

Про це заявила народний депутат фракції "Народний фронт" Наталія Кацер-Бучковська у четвер, 7 липня, в ефірі телеканалу "1+1".

"З першого дня запровадження тарифу на електроенергію з прив’язкою на ціну вугілля в порту Роттердама "Народний фронт" і я особисто послідовно критикуємо та вимагаємо переглянути цю формулу, оскільки вона викликає питання в усіх експертів", - наголосила Кацер-Бучковська.

"В цьому зв’язку ми як законодавці, по-перше, відправили відповідні запити, по-друге, "Народний фронт" уже півтора роки розробляє закон про НКРЕКП – політично незалежного, незаангажованого, професійного регулятора на ринку електроенергетики. І ми дуже просимо опозиційних, не опозиційних, коаліційних депутатів нарешті проголосувати й підтримати цей законопроект", - сказала представник "Народного фронту".

Вона зазначила, що це дасть можливість показати людям, з чого складаються тарифи, а також призначити професійних членів НКРЕКП.

"Блокування трибуни, будь-які страйки депутатів – сидячі, лежачі, – шкодять інтересам держави, бо розгляд цього законопроекту переноситься з тижня до тижня, а він є готовим уже понад півроку. Ми активно працювали в комітеті, і я прошу колег-депутатів нарешті прийняти цей закон", - резюмувала Наталія Кацер-Бучковська.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua