Фракція "Народний фронт" визнана експертами найбільш проукраїнською і реформаторською у Верховній Раді
понеділок, 15 липня 2019, 21:13

За підсумками роботи Верховної Ради VIII скликання найбільше свою проукраїнську та реформаторську роботу демонструвала фракція "Народний фронт".

Про це йдеться у дослідженні портал texty.org.ua.

"Попри конфлікти та скандали, парламент VIII скликання створив законодавчу базу для наймасштабніших в історії України реформ у багатьох секторах економіки та державних сервісів, від енергетики до освіти та медицини. Він підтримав та закріпив зовнішньополітичний курс в ЄС та НАТО, дозволив відновити армію й стримати російську агресію на сході країни. І зробив найбільше за всі інші скликання для захисту й підтримки української ідентичності", - наголошують експерти.

Видання провело дослідження, хто з народних депутатів найкраще голосував за реформаторські та проукраїнські закони.

Найпослідовнішою виявилася фракція "Народний фронт".

Так, автори дослідження створили формулу "ідеального депутата". Це законотворець, який голосував за важливі для держави законопроекти. Користуючись інтерактивним інструментом пошуку "ідеального депутата", журналісти визначили ідеального законотворця. Так, 6 з 10 парламентарів, які обрали найбільш державницьку позицію, належать до фракції "Народний фронт".

Також, згідно дослідження, саме "Народний фронт" став фракцією, яка найбільше та найвідповідальніше підтримувала реформи в державі, а депутати фракції найкраще відповідали формулі "ідеального депутата".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua