Фракція "Народний фронт" закликає парламент підтримати кандидатуру Людмили Денісової на посаду омбудсмена (відео)
вівторок, 23 травня 2017, 11:28

Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак звернувся до Верховної Ради із закликом підтримати кандидатуру представника "Народного фронту" Людмили Денісової на посаду Уповноваженого з прав людини.

"Ми переконані, що Людмила Денісова самовіддано захищатиме права людини. Людмила Леонтіївна разом з нами пройшла Майдан, була комендантом Жовтневого палацу, захищаючи право людей на свободу і гідність", - наголосив керівник фракції.

"Вона також чудово обізнана з жахливим станом прав людини в Криму, оскільки сама родом з Автономної Республіки Крим. Вона добре обізнана як порушуються права українців на півострові після анексії Росією Криму. І про те, що кримські татари зазнають систематичних переслідувань", - зазначив Бурбак.

Він підкреслив, що існує багато проблем, які потребують уваги омбудсмена.

"Фракція "Народний фронт" переконана, що Людмилі Денісовій це під силу і вона не буде мовчки спостерігати як принижують людську гідність. Вона б ніколи не закрила свій офіс в той час, коли на Майдані розстрілюють молодь, як це зробила ставлениця регіоналів",  - наголосив Бурбак.

"Наша фракція також звертається до народних депутатів підтримати кандидатуру пані Денісової, як найкращу і найбільш відповідну кандидатуру на цю посаду", -  резюмував керівник фракції.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua