Французьким депутатам, які незаконно відвідали окупований Крим, вручено повідомлення про підозру, – Георгій Логвинський
вівторок, 29 вересня 2015, 20:35

У вівторок, під час чергової сесії Парламентської асамблеї Ради Європи, українська делегація вручила письмове повідомлення про підозру французьким депутатам, які в липні цього року відвідали Крим і провели кілька зустрічей з окупантами та їхніми лідерами.

Про це повідомив народний депутат фракції «Народний фронт», заступник Голови Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Георгій Логвинський на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що дії французьких депутатів підпадають під статтю 332-1 Кримінального кодексу України.

«Після того, як стало відомо про це порушення, я звернувся до правоохоронних органів з проханням провести відповідну перевірку і притягти винних до відповідальності», – зазначив представник «Народного фронту».

За його словами, правоохоронні органи провели відповідну перевірку і сьогодні французькі депутати, які порушили українські закони, набули нового статусу – статусу підозрюваних.

«Що це означає? Все дуже просто. З моменту повідомлення особи про підозру починається стадія притягнення особи до кримінальної відповідальності. Далі – обрання запобіжного заходу, направлення звинувачувального акту до суду, судовий розгляд і винесення вироку», – сказав Георгій Логвинський.

Народний депутат висловив сподівання, що це відіб’є в усіх бажання порушувати українські закони і змусить поважати територіальну цілісність нашої держави.

«Усе буде доведено до кінця. Наміри і юридичні можливості в нас більше ніж серйозні», – наголосив Георгій Логвинський.

«Блокади бувають різними, в тому числі – політичними. І наша політична блокада триває: ми продовжуватимемо боротися з політичною проституцією, метою якої є легке збагачення. Нехай ця ситуація буде уроком усім наступним міжнародним авторитетам, які схочуть використати свою вагу на користь країни-агресора і у порушення українського законодавства», – підкреслив народний депутат.

«Хочу наголосити, що в нашій державі є закони, є правова система, і свої права ми захищатимемо, в тому числі – на міжнародному рівні», – додав Георгій Логвинський.

«Сила права вище від права сили, і ми будемо робити все, щоб цього досягти», – резюмував представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua