Генпрокуратура має переслідувати злочинців режиму Януковича, а не активістів Майдану, - Андрій Парубій
четвер, 28 січня 2016, 18:38

Саме через зволікання Генеральної прокуратури народному депутату Андрію Клюєву вдалося втекти з країни.

Про це заявив Віце-спікер, представник "Народного фронту" Андрій Парубій під час розгляду подання ГПУ на затримання і арешт Клюєва.

"Коли Клюєв ще був в Україні я, виступаючи з цієї трибуни, попереджав, що якщо не буде дозволу на арешт цієї особи, вона втече. Скільки часу вам знадобилось для того, аби знайти ці документи і знаходити час на злочинців попереднього режиму?", - запитав він у заступника Генпрокурора.

"Зате коли один із членів "Народного фронту" і Самооборони Майдану Андрій Левус назвав Медведчука сепаратистом, ви негайно, швидко і оперативно знайшли підстави, щоб відкрити провадження і кримінальну справу. Отут ви – швидкі й ефективні, коли йдеться про людей, які на барикадах виборювали волю України, завдяки яким взагалі існує цей парламент і ви обіймаєте свою посаду", - наголосив Парубій.

"Поясніть, будь ласка, для всіх нас, для всіх тих добровольців, які сьогодні знаходяться за ґратами, по яких дуже швидко й ефективно працює прокуратура, чому для вас є дві категорії громадян: злочинці, які грабували державу й вкладали її під Росію, знищуючи українську державність – по них надзвичайно довга, важка процедура, повна бездіяльність та неспроможність Генеральної прокуратури, і така ефективність та оперативність, коли йдеться про людей, які ризикували життям і здоров’ям заради Української держави. Дайте відповідь для всіх!", - підкреслив Віце-спікер.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua