Генштаб і Міноборони повинні відзвітувати перед суспільством за вибухи на військових складах, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 16 жовтня 2018, 10:47

Генеральний штаб та Міністерство оборони повинні публічно відзвітувати перед суспільством за вибухи на військових складах в Балаклеї, Калинівці та Ічні.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

"Комітет з нацбезпеки та оборони неодноразово попереджав про загрозу диверсій і пожеж саме на  Ічнянському складі. Комітет публічно вимагав виправити конкретні проблеми, припинити недбальство у зберіганні боєприпасів на цьому конкретному об’єкті. Результатів реагування, як бачимо, немає", - сказав він.

Він наголосив, що генералітет опирається парламентському контролю над складами боєприпасів.

"Це неприпустимі незаконні дії проти парламентського органу, який завжди виступав на боці військових! В усіх робочих дискусіях - щодо фінансування, зарплат та постачання техніки - депутати були на боці Збройних Сил України!", - підкреслив Максим Бурбак.

"Генеральний штаб та Міністерство оборони повинні публічно відзвітувати перед суспільством за вибухи на військових складах в Балаклеї, Калинівці та Ічні. Зокрема, на відкритому засіданні профільного парламентського комітету. Ми вимагаємо, щоб командири, недбальство яких призвело до знищення боєприпасів, були покарані", - резюмував керівник фракції.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua