Георгій Логвинський: ПАРЄ продовжить санкції проти російської делегації
понеділок, 20 квітня 2015, 00:57

Члени Бюро Парламентської асамблеї Ради Європи визнали, що немає жодних підстав переглядати санкції проти російської делегації на квітневій сесії ПАРЄ.

Про це повідомив народний депутат фракції «Народний фронт», заступник голови української делегації в ПАРЄ Георгій Логвинський, який наразі перебуває у Страсбурзі.

Він нагадав, що в січні цього року завдяки неймовірним зусиллям української делегації вдалося перебороти шалений тиск Росії на Раду Європи і домогтися позбавлення її права участі в роботі ПАРЄ до кінця року.

Натомість існувала можливість перегляду даного рішення в квітні у разі припинення військової агресії Росії проти України.

За словами Георгія Логвинського, Моніторинговий комітет вивчив ситуацію і не знайшов жодного покращення ситуації.

«Сьогоднішнім рішенням підтверджено, що Росія залишається ізгоєм в міжнародній організації. Така ціна неадекватних імперських замашок», - наголосив він.

Народний депутат зазначив, що позбавлення Росії права участі в роботі ПАРЄ - це лише один з кроків у напрямку міжнародного визнання російської агресії.

«Ми продовжуємо активну боротьбу за суверенітет нашої країни. Кожен такий акт підтримки міжнародного співтовариства - це крок до перемоги права над силою», - підкреслив Георгій Логвинський.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua