Георгій Логвинський: Недопущення замороження конфлікту на Донбасі та деокупація Криму – принципові питання (відео)
середа, 4 жовтня 2017, 12:53

Принциповими моментами у законопроекті про реінтеграцію тимчасово окупованих територій є недопущення замороження у будь-якій формі конфлікту на Донбасі та деокупація не лише Сходу України, а й Криму.

Про це заявив представник фракції “Народний фронт” Георгій Логвинський в інтерв’ю журналістам.

Він зазначив, що на даний момент остаточний варіант документа ще не презентований і  про його деталі поки говорити зарано.

Разом з тим, за інформацією народного депутата, основні новели цього документу мають стосуватися порядку реінтеграції тимчасово окупованих територій у склад України, тобто плану дій щодо повернення територіальної цілісності нашої держави.

“Фракція “Народний фронт” концептуально стоїть на тому, що ми воюємо не лише за територію, ми воюємо за людей, і ми не будемо допускати у будь-якій формі замороження конфлікту. Це найбільша для нас небезпека – перетворитися на Придністров’я, Нагорний Карабах чи якийсь інший міжнародний приклад замороженого конфлікту”, - наголосив Георгій Логвинський.

Парламентар також зауважив, що, як показала практика, Мінські Угоди не здатні сьогодні вирішити конфлікт на Донбасі.

“Ми повинні повернути власні території, повернути контроль над кордоном і дати людям можливість бути вільними у своїй же країні”, - підкреслив представник фракції “Народний фронт”.

Більше того, за словами Георгія Логвинського, у майбутньому документі має бути обов’язково відображене питання деокупації Криму.

“Безумовно, багато питань, які є в цьому законопроекті, мають стосуватися і Криму. Тому що ми не дозволимо, щоб питання Криму відсувалося на задній план. З Криму почалася окупація, Кримом вона повинна і завершитися”, - резюмував народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua