Георгій Логвинський очолив підкомітет ПАРЄ, обійшовши проросійського кандидата
середа, 25 січня 2017, 11:07

Представник парламентської фракції «Народний фронт» Георгій Логвинський переміг у виборах на посаду голови підкомітету Парламентської Асамблеї Ради Європи з питань проблем злочинності та боротьби з тероризмом, обійшовши свого головного конкурента - французького депутата Тьєрі Маріані, який публічно підтримує анексію Криму та виступає за зняття санкцій з Росії.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Бувають «друзі по життю», а бувають такі ж вороги. Сьогодні наш черговий бій з пропутінським французьким депутатом Т. Маріані закінчився перемогою України - одноголосним рішенням мене обрали головою Підкомітету ПАРЄ з питань проблем  злочинності та боротьби з тероризмом. Згідно з планом Кремля саме цей депутат, проти якого в Україні триває кримінальне провадження за порушення наших кордонів, візити до Криму і його лобіювання ідей про те, що Крим - це Росія і санкції пора відмінити, порушник і агент тероризму - повинен був стати головою підкомітету ПАРЄ по боротьбі з тероризмом. Ми не могли допустити такий плювок в обличчя України і всієї Асамблеї», - наголосив  Георгій Логвинський.

Він зазначив, що під час засідання комітету йому «довелося вступити з Тьєрі Маріані в нерівний бій».

«Чому нерівний? Французький депутат у Франції відчував величезну впевненість і підтримку, у тому числі й своїх друзів - кремлівських агентів. Але хороших і правильних людей виявилося більше», - написав народний депутата і подякував підкомітету за одноголосне рішення щодо його обрання, а також - колегам з Європейської народної партії за номінування його на цю посаду.

«Зараз, коли Європа і світ щодня лицем до лиця стикаються з тероризмом, саме цей підкомітет ПАРЄ покликаний зіграти вирішальну роль на міжнародній арені боротьби з тероризмом. Я використовуватиму всі нові можливості для захисту прав людини, боротьби з міжнародною злочинністю і агресією, і як наслідок - швидкого повернення контролю над Кримом і Донбасом!», - заявив новообраний голова гідкомітету.

Нагадаємо, що у понеділок, 23 січня, народного депутата  від «Народного фронту» Георгія Логвинського було обрано Віце-президентом Парламентської Асамблеї Ради Європи за квотою України строком на рік.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua