Георгій Логвинський: Політикани мають повчитися в школі, а не критикувати Уряд
понеділок, 8 лютого 2016, 16:23

Окремі народні депутати перед критикою Кабміну і Прем’єр-міністра мали хоча б ознайомитися зі звітом Уряду та поцікавитися зробленою роботою.

Про це у коментарі журналістам сказав народний депутат фракції "Народний фронт", заступник Голови Постійної делегації у ПАРЄ Георгій Логвинський, коментуючи заяви народного депутата Дмитра Добродомова.

"Запорука успіху будь-якої структури полягає в тому, коли співробітники хоча б читають документи. Тому я рекомендую всім народним депутатам прочитати звіт Уряду, а вже потім займатися критикою", - сказав він.

"Мало того, що окремі народні обранці не розбираються в суті написаного, а навіть попередньо не прочитавши урядовий звіт, починають займатися нищівною критикою", - додав Логвинський.

"Це ще раз свідчить, що прагнення якісних змін в нашій державі постійно натикаються на опір олігархів, які хочуть перерозподілу влади", - зазначив народний депутат.

Георгій Логвинський підкреслив, що "у керма мають бути професіонали і фахівці своєї справи, а політикани та виконавці олігархічних забаганок мають іще раз піти і повчитися в школі".

"Я б рекомендував їм зробити це бодай для того, щоб знати, що для того, аби написати контрольну роботу чи виконати домашнє завдання, треба хоча б відкрити підручник", - резюмував Логвинський.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua