Георгій Логвинський: Потрібно посилювати дії щодо деокупації Криму (відео)
четвер, 23 лютого 2017, 11:28

Дії української влади щодо деокупації півострова повинні постійно посилюватися, перш за все, на міжнародному рівні, з метою залучення партнерів, які разом з Україною будуть захищати наші інтереси.

Про це заявив заступник голови Комітету ВР з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, віце-президент ПАРЄ, представник фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський у четвер, у День Криму у Верховній Раді, в інтерв'ю журналістам.

"Ми не торгуємо Кримом, не здаємо його в оренду. Для нас вкрай важливо, щоб всі зрозуміли, що окупація почалася Кримом і деокупація закінчиться Кримом! Поки останній солдат не вийде з Криму, до цього часу Росія ніколи не буде з міжнародною спільнотою!", - наголосив віце-президент ПАРЄ.

“Ніколи Україна не могла уявити, що наш сусід - Російська Федерація — раптово на нас нападе. Але ми повинні згуртуватися і захищати інтереси наших громадян, які знаходяться зараз в Криму і без зброї воюють за нашу територію. Ми повинні шанувати їх дії, підтримувати їх, щоб вони відчували, що парламент говорить про Крим", - зазначив депутат.

Крім того, парламентар зазначив, що наполягає на притягненні винних у порушенні прав людини в Криму до кримінальної відповідальності.

"Ми маємо зробити все для Міжнародного кримінального суду щодо подачі документів. Лише тоді коли вони (російські окупанти. - Ред.) будуть на собі відчувати, що вони постраждають, тільки тоді вони вийдуть з нашої території”, - резюмував Георгій Логвинський.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua