Георгій Логвинський: Проект Державного бюджету має визначати шляхи розвитку країни на наступний рік (відео)
понеділок, 19 вересня 2016, 21:41

Фракція «Народний фронт» визначила основні напрями розподілу витрат Державного бюджету на 2017 рік, а саме: збільшення обороноздатності, інфраструктурна реформа, зокрема питання децентралізації, ремонт доріг, збільшення фонду заробітних плат для вчителів та лікарів.

Про це заявив представник фракції «Народний фронт» Георгій Логвинський сьогодні у коментарях журналістам за результатами засідання фракції.

«Бюджетний кодекс – це концептуальний документ, в якому ми повинні розуміти, які напрями ми повинні захищати. Перш за все, ми маємо забезпечити, щоб він (Бюджетний кодекс. – Ред.) був відкритий і зрозумілий, щоб з ним могли всі ознайомитися і щоб не було популізму», - підкреслив він.

Георгій Логвинський зауважив, що під час засідання фракції обговорювались саме бюджетні напрямки та шляхи розвитку країни.

«Напрямок виділення бюджетних коштів, фактично, впливає на те, як буде змінюватися держава у наступному році. Як ми це бачимо: збільшення обороноздатності, інфраструктурна реформа, зокрема питання децентралізації, це ремонт доріг, які ми, нарешті, маємо зробити, і показати обличчя нашої держави для того, щоб залучати інвесторів та економічно стабілізувати нашу країну», - наголосив народний депутат.

Більше того, як повідомив Георгій Логвинський, фракція «Народний фронт» наполягатиме на розвитку сфери освіти та охорони здоров’я.

«Сьогодні більше ніж на 30 % ми пропонуємо збільшити зарплатню вчителям. Медична сфера також вимагає обговорення. Ми пропонуємо збільшити на 20 % витрати на виплату заробітних плат медикам. Це основні напрямки, які ми бачимо», - заявив він. 

За словами Георгія Логвинського, до урядового варіанту Бюджетного кодексу, безумовно, буде вноситися ще багато поправок та пропозицій від усіх народних депутатів. Головне, на його думку, щоб «це були конструктивні пропозиції та зауваження, а не дерибан коштів», тоді є шанс отримати збалансований бюджетний документ.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua