Георгій Логвинський: Резолюція Європарламенту щодо засудження заборони Меджлісу дозволить продовжити санкції проти Росії (відео)
п’ятниця, 13 травня 2016, 11:21

Резолюція Європарламенту щодо засудження заборони Меджлісу дозволить поширювати санкції на осіб, причетних до тиску на кримських татар, та на Росію, яка проводить політику утиску на території анексованого півострова Крим.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський у коментарях журналістам.

"Європейський парламент є однією із найважливіших інституцій Європейського союзу, і це, безумовно, є важливою підтримкою Європи, що є результатом  політики, яку сьогодні проводить Україна", - сказав він.

"Я був автором постанови-звернення до інституцій Європарламенту, ПАРЄ, ОБСЄ з метою захисту нашого корінного народу - кримських татар. Адже тут є очевидні порушення прав людини, які сьогодні відбуваються у відношенні до тих, хто захищає не тільки себе, а й свою європейську позицію", - сказав Георгій Логвинський.

"Ця резолюція дає можливість чітко звинувачувати Російську Федерацію в порушенні всіх міжнародних норм, пов'язаних із окупацією. Це буде основою для подальших жорстких заходів з боку Європи", - додав народний депутат.

За його словами, Росія сьогодні поводить себе, як вигнанець, - не хоче слухати ані голосу розуму, ані голосу Європейського союзу, тому "подібні резолюції дозволять прочистити їй мізки".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua