Георгій Логвинський у ПАРЄ: Наші солдати гинуть не лише за Україну, а й за Європу (відео)
середа, 25 січня 2017, 18:38

ПАРЄ має допомагати Україні з проведенням реформ та безпекою на Донбасі. Це допоможе не лише Україні, а й Європі, оскільки саме наша держава зараз стримує російську агресію.

Про це під час доповіді на сесії у Страсбурзі заявив народний депутат фракції "Народний фронт", Віце-президент ПАРЄ Георгій Логвинський.

"Як ви знаєте, кілька років тому ми не думали, що на нашій території з'являться іноземні війська, що ми зазнаємо агресії від іншої держави. Ми мали певні договори з іншими державами, наприклад, Будапештський меморандум про те, що якщо щось станеться на нашій території - ви нас захистите, однак ви нас не захистили", - заявив Логвинський.

"І тепер наші діти, наші солдати відстоюють не лише кордони України, а й кордони Європи. Ми за вас боремося", - наголосив народний депутат.

При цьому представник "Народного фронту" визнав необхідність реформ, економічних перетворень, однак країна сьогодні насправді зайнята виживанням.

"Два дні тому мій колега Антон Геращенко направив спецслужбам України повідомлення про бомбу в його машині. А хто це зробив? Це - колишні ув'язнені з Криму, які були звільнені уже в РФ", - повідомив Логвинський.

"Тому допоможіть нам, щоби ми побудували демократичний безпечний світ", - резюмував народний депутат. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua