Георгій Логвинський в ПАРЄ: Українська делегація бореться за недопущення зняття санкцій з Росії
понеділок, 24 червня 2019, 16:32

Українська делегація вирушила до Страсбурга на нову сесію Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), де розпочала боротьбу за продовження санкцій проти держави-агресора Росії.

Про хід засідань на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат фракції "Народний фронт", віце-президент ПАРЄ Георгій Логвинський.

Він заявив, що існують певні кулуарні домовленості про зняття санкцій з Росії, для чого російською делегацією та її лобістами підготовлено відповідні процедурні документи. За словами Логвинського, такий розвиток подій зустрів опір української делегації та її союзників.

"Це вже не перша провальна спроба для Росії (скасування санкцій, - Ред. ). Потрібно порушити ряд процедурних норм, про що йдеться у "спецдоповіді", яка підганяє норми під вимоги росіян", - розповів Логвинський.

Парламентар зазначив, що за його спільною ініціативою з Володимиром Ар'євим та за підтримки делегації і групи правозахисників, було вирішено "детально опрацювати російську доповідь і було подано 226 правок".

"Мінімальний термін розгляду - годин шість. Це напевно поламає плани Росії і їх провідників. Далі буде боротьба за кожне слово, яке може привести до зовсім протилежного для росіян результату і явно змінює ситуацію. Тож ми боремося до перемоги, і незважаючи на складнощі і розчарування, не опускаємо руки. Я пишаюся нашою командою в ПАРЄ, яка показує, що основна наша українська біда - це роз'єднання, а ось згуртованість і патріотизм - найкраща зброя проти ворога і запорука успіху", - підсумував Георгій Логвинський.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua