Георгій Логвинський: Завдання «Кримського дня» в ПАРЄ – продовження санкцій проти Росії
п’ятниця, 16 червня 2017, 16:03

28-29 червня, у Страсбурзі, в рамках чергової літньої сесії ПАРЄ, відбудеться «Кримський день», який пройде за підтримки Меджлісу кримськотатарського народу, Харківської правозахисної групи та інших правозахисних організацій.

Про це повідомив народний депутат фракції «Народний фронт», віце-президент ПАРЄ Георгій Логвинський.

За його словами, захід спрямований на те, щоб показати парламентаріям та дипломатам реальну ситуацію на окупованих територіях в Україні, а також продовжити санкції проти Росії.

«За виконанням цього завдання стоїть підтримка України європейським співтовариством та продовження санкцій щодо країни-агресора», – сказав депутат.

Георгій Логвинський уточнив, що сам захід включатиме в себе близько 5-6 круглих столів, у тому числі – презентацію книги «Гібридна війна», окремий круглий стіл за участі Мустафи Джемільова та членів сімей політв’язнів буде присвячений правам і свободам на окупованих територіях.

«Заплановано також великий прийом в залі ПАРЄ, в якому візьмуть участь близько 400 дипломатів, серед яких – депутати ПАРЄ, Європарламенту, посли 47 країн, судді ЄСПЛ та дипломати різних міжнародних організацій», – розповів парламентарій.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua