Георгій Логвинський: Завдання України в ПАРЄ - політично відстоювати інтереси держави в питаннях захисту від збройної агресії Росії (відео)
четвер, 25 січня 2018, 18:34

Європейці ставляться до Росії як до міни посеред Європи, яку хочуть  розмінувати, а не підірвати. Завдання української делегації в ПАРЄ - політично відстоювати інтереси України в питаннях захисту нашої держави від збройної агресії Російської Федерації.

Про це заявив віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи, представник фракції «Народний фронт» Георгій Логвинський у коментарі журналістам, перебуваючи на зимовій сесії ПАРЄ у Страсбурзі.

Він зазначив, що завдання української делегації в ПАРЄ – політично відстоювати інтереси української держави на міжнародній арені, у першу чергу - в питаннях захисту нашої держави від збройної агресії Російської Федерації.

«Європейці ставляться до Росії як до міни посеред Європи, і вони не хочуть її підірвати, вони хочуть її розмінувати. Тому діють акуратно. А ось в рамках розмінування, як кажуть слідчі в прокуратурі, головне не вийти на самих себе. Загравання з Російською Федерацією іноді приймають таку форму… підтримки Російської Федерації. І я про це в залі (ПАРЄ) також говорю», - наголосив віце-президент Парламентської асамблеї.

Георгій Логвинський зауважив, що під час дискусій навколо питань щодо України та Росії з європейськими партнерами вони погоджуються, що такі дії, як захоплення чужих територій, окупація, порушення прав людини є неприпустимими, проте деякі партнери «шукають діалогу з Росією».

«Ми повинні так вибудовувати позицію, щоб ні у кого не було можливості праворуч чи ліворуч зійти з дороги європейських цінностей, верховенства права, захисту прав людини»,  - наголосив представник фракції «Народний фронт».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua