Георгія Логвинського переобрано Віце-президентом політичної групи Європейської народної партії в ПАРЄ
понеділок, 1 лютого 2016, 11:43

Заступника голови делегації України в ПАРЄ, народного депутата фракції "Народний фронт" Георгія Логвинського повторно обрали Віце-президентом політичної групи Європейської народної партії в Парламентській асамблеї Ради Європи.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Безумовно, підтвердження моїх повноважень і повторне обрання Віце-президентом групи - не лише приємна, але й дуже відповідальна подія. Звичайно ж, я радий такій високій оцінці своєї діяльності. І сподіваюся, що це відкриє нові й нові можливості для української дипломатії та правової боротьби на міжнародній арені", - сказав він.

За словами Георгія Логвинського, для групи Європейської народної партії в ПАРЄ рік почався дуже вдало. Президент групи Педро Аграмунт став Президентом ПАРЄ, ключові комітети також очолили члени цієї політичної групи.

У той же час, новим президентом групи, за інформацією Логвинського, став відомий німецький політик Аксель Едуард Фішер, "відомий своєю жорсткою позицією щодо Російської Федерації, зокрема щодо необхідності виконувати цією державою Мінські домовленості та рекомендації, викладені в резолюцій ПАРЄ".

"Група ЄНП - найчисленніша в ПАРЄ, що включає 187 парламентарів із різних держав-членів Ради Європи. Але найхарактерніша риса групи ЄНП - це підтримка України. Сподіваюся, що так буде і в майбутньому. Я зроблю для цього все можливе і неможливе", - резюмував Логвинський.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua