Антон Геращенко закликав Парламент підтримати урядові законопроекти щодо реформи МВС (відео)
четвер, 2 липня 2015, 13:45

Народний депутат фракції «Народний фронт» Антон Геращенко закликав парламентарів підтримати урядові законопроекти, спрямовані на реформування Міністерства внутрішніх справ.

Про це він заявив сьогодні під час брифінгу у Верховній Раді.

За його словами, сьогодні на розгляд народних депутатів внесені важливі проекти законів – про органи внутрішніх прав, про національну поліцію та  щодо забезпечення безпеки дорожнього руху, а також законопроект про сервісні центри та сервісні послуги.

«Ці чотири закони потрібні Україні для того, щоб повністю реформувати систему внутрішніх справ. Законом щодо забезпечення безпеки дорожнього руху ми вводимо поняття відеореєстрації порушень правил дорожнього руху, ми знизимо кількість контактів громадянина з працівником міліції (вже в майбутньому - поліції), і таким чином знизимо корупцію в цій сфері», - сказав Антон Геращенко.

За його словами, ухвалення закону про сервісні центри та сервісні послуги дозволить докорінним чином змінити взаємовідносини громадян та чиновників під час реєстрації транспортних засобів, отримання прав водія та дозволу на зброю. 

«Ці процедури стануть прозорими, зрозумілими, законними. Розцінки на них будуть затверджуватися прозоро із залученням громадськості, а найголовніше - терміни виконання будуть доступні для всіх», - підкреслив представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua