Голландський бізнес зацікавлений інвестувати в Україну, - Наталія Кацер-Бучковська
середа, 2 березня 2016, 13:43

Голландський бізнес зацікавлений інвестувати в Україну, а наша країна, у свою чергу, готова і надалі поглиблювати відносини з Нідерландами, особливо в сфері відновлювальної енергетики.

Про це заявила представник фракції «Народний фронт», Голова підкомітету з питань сталого розвитку, стратегії та інвестицій Комітету Верховної Ради України з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Наталія Кацер-Бучковська під час свого візиту до Королівства Нідерландів.

Зокрема, народний депутат зустрілася з представниками Агентства Нідерландів з питань підприємництва, що підпорядковане Міністерству економічних справ Нідерландів. Сторони обговорили перспективи поглиблення економічних відносин між двома країнами. Особливу увагу було приділено можливостям для співпраці, які існують в енергетичній сфері.

«Ми обговорили проблеми з підвищенням частки відновлювальних джерел енергії та голландський досвід у біоенергетиці, підняли питання енергозбереження в промисловості, в секторі житлово-комунального господарства. В наших силах забезпечити успішність української економіки, переймаючи позитивний досвід наших голландських партнерів», – зазначила Кацер-Бучковська.

Член фракції «Народний фронт» проінформувала представників Агентства Нідерландів з питань підприємництва про досягнення України в сфері поліпшення інвестиційного клімату, демонополізацію енергетичних ринків.

«Багато було вже зроблено, проте, ще багато доведеться зробити Україні, щоб забезпечити зростання економічних показників. В цьому контексті Угода про асоціацію з ЄС для українців є орієнтиром для кардинальних змін», –  наголосила Наталія Кацер-Бучковська.

За її словами, двосторонні економічні відносини між Україною і Нідерландами налічують багато успішних проектів. Економічне підґрунтя Угоди про асоціацію відкриває нові можливості для голландського бізнесу в Україні.

«Голландський бізнес зацікавлений інвестувати в нашу країну. Нідерланди входять у п’ятірку найбільших інвесторів. Тому є абсолютно логічним створювати умови і надалі розвивати відносини в енергетичній сфері. Однією з найбільш перспективних тем, на мій погляд, є біоенергетика», - підкреслила Наталія Кацер-Бучковська.

Більше того, вона повідомила, що наприкінці березня цього року у Нідерландах відбудеться Інвестиційний Форум, метою якого стане розширення бізнес контактів і поглиблення інвестиційної складової торговельних відносин між Україною і Нідерландами. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua