Голосування по Онищенку буде дуже показовим, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 5 липня 2016, 10:58

Фракція "Народний фронт" підтримає подання Генеральної прокуратури щодо зняття недоторканності, притягнення до відповідальності і дозвіл на арешт народного депутата Онищенка.

Про це з трибуни парламенту заявив Голова фракції Максим Бурбак.

"Ми не судді, але маємо дати можливість слідчим довести справу до логічного результату. Остаточне рішення буде ухвалювати суд. Це принципове для нашої фракції рішення", -  підкреслив він.

"Ці голосування покажуть українському суспільству, хто є хто в цьому залі. Це той принциповий момент, коли з вовків і вовчиць злазять овечі шкури. Стає зрозуміло, де брехня, а де правда, де словесна полова, а де справжній вчинок", - наголосив Максим Бурбак.

Він зазначив, що депутат від "Народного фронту" Тетяна Чорновол першою оприлюднила факти про оборудки Онищенка, які лягли в основу матеріалів слідчих НАБУ і антикорупційної прокуратури. "А "Народний фронт" завжди підтримував скасування депутатської недоторканності", - сказав Бурбак.

"Ми голосували за законопроект про скасування депутатської недоторканності в першому читанні і готові проголосувати в цілому. Скасування недоторканності помітно почистить парламент від корупціонерів. Вони втратять інтерес, бо депутатський мандат не гарантуватиме їм імунітету", - наголосив Голова фракції. 

  


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua