Голосування за повернення грошей Януковича демонструє, хто насправді переймається національними інтересами, - депутати "Народного фронту" (відео)
вівторок, 15 березня 2016, 15:18

Фракція "Народний фронт" вимагає включити до порядку денного та прийняти за основу законопроект №4057, який поверне до Державного бюджету вкрадені Януковичем кошти.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Вадим Кривенко сьогодні в коментарях журналістам.

Він зазначив, що цей законопроект обговорюється вже близько півроку у стінах парламенту і був суттєво доопрацьований і погоджений з більшістю фракцій.

Більше того, Кривенко нагадав, що Президент України також заявляв про обов’язковість ухвалення цього законопроекту.

"Мова йде про $2 мільярди, які вже заарештовані і можуть бути конфісковані. Ці гроші вже розписані у Державному бюджеті на 2016 рік. Левова частка цих грошей через спецфонди йде на фінансування національної безпеки і оборони, а також на підвищення соціальних стандартів", - пояснив він.

"На жаль, ми стикнулися з тим, що знову не виконуються ті попередні домовленості, і цей законопроект деякі депутати навіть не хочуть включати до порядку денного. Ми вважаємо, що це є ганьба українського парламенту. Це той закон, який вкрай потрібен сьогодні, на його прийняття є запит суспільства. Тому фракція "Народний фронт" прийняла рішення усіма парламентськими засобами домагатися розгляду цього закону", - заявив Вадим Кривенко.

Інший представник фракції "Народний фронт", автор законопроект №4057 Юрій Береза зауважив, що поведінка народних депутатів під час розгляду цього законопроекту яскраво демонструє хто з них переймається національною безпекою і обороною країни.

"Говорити про припинення війни на Сході, говорити про повернення Криму взагалі неможливо без реальної реорганізації і модернізації української армії. А конкретно цей законопроект якраз і дозволяє це зробити", - наголосив він.

При цьому народний депутат зазначив, що якщо у окремих парламентарів є зауваження до цього законопроекту, то у них є можливість запропонувати поправки під час підготовки документу до другого читання.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua