Голосування за закон про деокупацію покаже проукраїнських і проросійських депутатів, – Юрій Береза (відео)
середа, 17 січня 2018, 13:06

Голосування за закон про деокупацію дозволить визначити, якою є більшість депутатів у Верховній Раді – проукраїнських чи проросійських.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Юрій Береза на брифінгу в парламенті.

«Насторожує те, що закон про деокупацію, який ми зараз намагаємось ухвалити, викликає таке несприйняття. До відносно невеликого за обсягом документа внесено стільки поправок, що ми розглядаємо їх уже другий день», – зазначив депутат.

«І якщо з п’ятою колоною – колишньою Партією регіонів – все зрозуміло, вони ніколи не будуть голосувати за визнання Росії агресором, оскільки їхні хазяї не дозволять їм цього, то дивує ставлення тих політичних сил, які були в коаліції, які чітко знають, що відбувається в Донецьку та Луганську і яке горе українському народу принесла Росія», – додав представник «Народного фронту».

За його словами, якраз цей закон після ухвалення дозволить Україні в міжнародних юридичних інституціях домогтися призначення контрибуції від окупанта за те, що зробила Росія на Донбасі та в Криму.

«Розгляд цього закону буде тим лакмусовим папірцем, який дозволить визначити, чи є тут більшість депутатів проукраїнська, чи все ж таки промосковська», – підсумував Юрій Береза.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua