Голова НАБУ займається політичними переслідуваннями і має подати у відставку, - Максим Поляков (відео)
четвер, 22 червня 2017, 11:38

Голова НАБУ Артем Ситник використовує сфабриковані справи як спосіб політичної розправи з окремими народними депутатами, тому має негайно подати у відставку.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Максим Поляков в інтерв'ю журналістам.

Народний депутат зауважив, що до цих пір жоден працівник НАБУ не звертався до нього за поясненнями і не запрошував прийти в НАБУ.

Вся робота відбувається в ЗМІ. “PR-відділ Лещенко”, який обслуговує (НАБУ), - от і весь рівень звинувачень”, - сказав він.

Максим Поляков вкотре заявив, що вважає порушену проти нього справу помстою за викриття ним незаконної діяльності керівників НАБУ.

Ситник мститься, в першу чергу, за те, що коли він був буквально місяць як головою НАБУ, “Депутатський контроль“ - об'єднання, в яке я входжу, подало заяву в ГПУ, яка порушила кримінальну справу за те, що Ситник повіз свою дружину в Лондон за державні кошти. Потім за інформацію про те, що його дружина стала власницею кількох квартир у той час, як він працював прокурором Київської області. Наступне - це їхнє ОПГ разом Гізо Углавою (першим заступником директора НАБУ), відомим “уголовником” в Грузії, який займався “віджиманням” бізнесу”, - пояснив він.

Зрозуміло, що у нас є публічна позиція. “Депутатський контроль“, якщо ви візьмете наші публікації, протягом півтора року чітко висловлював свою позицію до НАБУ. І сьогодні вони ліплять з усіх ОПГ”, - обурився Поляков.

Парламентар також розповів, що вчора ввечері відбулося судове засідання, на якому розглядалося питання обрання міри запобіжного заходу щодо шести осіб, в тому числі і його помічниці, яких НАБУ називає “організованим злочинним угрупуванням”. Однак, за словами народного депутата, коли цих людей привели на судове засідання, виявилося, що більшість з них навіть не знайомі між собою.

Представник фракції “Народний фронт” переконаний, що на його боці закон, тоді як НАБУ “працює поза законом”.

Максим Поляков також заявив, що він не боїться зняття депутатської недоторканності і готовий представити свої аргументи на засіданні Комітету ВР з питань регламенту.

На стороні Ситника “бєспрєдєл”. Неможливо виграти в шахи у того, хто грає в “Чапаєва”. Ситник - це звичайний “гопник”, людина, яка отримала владу, яка до цього займалася тим, що наживала добро, будучи прокурором. Зараз він намагається дискредитувати таким чином в цілому весь парламент. Тому тут повинна бути відповідальність особисто Ситника і його заява про складання повноважень”, - наголосив народний депутат.

У свою чергу перший заступник голови Комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України, представник фракції “Народний фронт” Павло Пинзеник повідомив, що до комітету на даний момент ще не надійшли подання щодо зняття недоторканності з народних депутатів, і як тільки це станеться, комітет розгляне їх у відведений законом термін та представить свою позицію на розгляд парламенту. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua