Головна мета українських дипломатів у ПАРЄ - не допустити зняття санкцій з Росії, - Георгій Логвинський (відео)
вівторок, 8 травня 2018, 13:00

Українська делегація в Парламентській асамблеї Ради Європи постійно намагається не допустити зняття санкцій з Російської Федерації.

Про це заявив  представник фракції "Народний фронт", заступник Голови Постійної делегації України в ПАРЄ Георгій Логвинський в ефірі одного з телеканалів.

Він зазначив, що «завдання української делегації в ПАРЄ – передати інформацію про те, що Росія є токсичною, це не партнер, це – ворог».

Проте, за його словами, стримувати тиск проросійських лобістів у ПАРЄ досить важко, бо Росія використовує для такого тиску мільярдний бюджет.

"Єдине прагнення Російської Федерації – це зняття санкцій. Санкції – це мільярдна шкода Російській Федерації. Тому ми тримаємося, як можемо. Але, безумовно, 23 народних депутати не можуть стримувати лобістів, які одержують мільярди грошей. Щоб ви розуміли: 600 млн євро – це тільки бюджет Russia Today, Фонд Росії", – пояснив Логвинський і повідомив, що попри лобізм РФ, нещодавно все таки було скасовано ювілейний саміт, на якому мало відбутися повернення російської делегації до ПАРЄ.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua